Хоризонтални щори

За нас

В стремежът си да сме Ви максимално полезни събрахме под един покрив, всичко което Ви е необходимо от света на вътрешните щори, за да придадете нужния изтънчен вид на Вашия дом или офис. Вертикални, хоризонтални, римски щори ...
Тук можете да откриете цялостна информация за всичко, което Ви интересува за избраните продукти, да получите съвет, да се запознаете с технологията на производство.

Политиката на управление на целия екип на "Щорис" ЕООД е да проявява максимална ангажираност с проблемите на клиентите си. Стремим се всеки клиент да получи адекватно обслужване с минимална бюрокрация в отношенията ни, като същевремено предложим най – доброто качество на продуктите.

В интернет страницата на "Щорис" ЕООД ще можете да намерите информация по всички въпроси, свързани с продажбата на нашите продукти и разбира се описание на целия набор от услуги създадени специално за Вас.

Ние разполагаме с две производствени бази – Варна и Велико Търново, верига от магазини, както и голям брой дистрибутори в цялата старна. При нас несъмнено разнообразието е най – голямо, цените най – конкурентни, сроковете за изработка най – ниски, поради факта че всеки един детайл се внася и изработва директно от нас.

За да сме по – гъвкави в комуникацията с Вас – нашите клиенти, ние Ви предлагаме възможност да ни позвъните и наш представител ще Ви посети на указаното от Вас място с пълен каталог на предлаганите продукти. Така Вие ще бъдете консултирани, ще можете да изберете най – подходящия вид, цвят и модел щори, според съществуващата обстановка и реален светлинен поток.