Велукс
Велукс Велукс Велукс

Велукс

ВЕЛУКС има решение за Вашите нужди

От пълноценно използване на естествената светлина, до пълно затъмняване за спокоен сън. От намаляване на лятната жега, до блокиране на насекомите отвън. Ние можем да помогнем.

Ние правим качествени прозорци от 1942г. Всички наши слънцезащитни аксесоари се произвеждат със същия висок стандарт. Водени сме от мисията да произвеждаме продукти с най-високо качество, за да можем да посрещнем нуждите и желанията на нашите клиенти.

По-добър комфорт и перфектна хармония

Има много причини да изберете щори и сенници ВЕЛУКС за Вашите покривни прозорци ВЕЛУКС. Ето само няколко от тях:

гарантирана е пълна съвместимост с Вашия покривен прозорец ВЕЛУКС, независимо на колко години е. Ние сме тези, които проектираме, тестваме и изработваме всяка щора и сенник.

- с нашата уникална Pick&click система, монтажът отнема броени минути.

Всичко това означава, че щори и сенници ВЕЛУКС са идеалният избор за Вашия покривен прозорец.

Външни щори и сенници

Най-добрата топлинна защита и пълно затъмняване

Топлинна защита – За най-добра защита от топлина, слънчевите лъчи трябва да бъдат спрени преди да достигнат стъклопакета на прозореца. Затова средствата за топлинна защита са разположени отвън. Ние използваме дългогодишните си познания и опит, за да се уверим, че външния сенник и външните ролетни щори са издръжливи на екстремни климатични условия, година след година-от интензивно нагряване до ураганни ветрове.

Затъмняване - Външните ролетни щори ВЕЛУКС могат да превърнат слънчевия ден в тъмна нощ. Ако изберете Външна ролетна щора, можете да се наслаждавате на пълно затъмняване и топлинна защита. Ако изберте Затъмнителната щора, можете да добавите външен сенник, за да създадете прохладна атмосфера в стаята.

Вътрешни щори – за регулиране на светлината, декорация и перфектно затъмняване

Регулиране на светлината и декорация

Щорите ВЕЛУКС дават много разнообразни възможности за регулиране, тониране или омекотяване на светлината в помещението. Нашите ролетни щори са перфектни за тониране на слънчевите лъчи, без да затъмняват напълно.Венецианските щори са най-подходящи за регулиране на посоката и количеството на светлината. А плисираните щори нежно омекотяват светлината и добавят елегантен, декоративен завършек на стаята. Всички са налични в много, различни цветове.

Затъмняване - Затъмнителните щори затъмняват най-добре през деня и през нощта. Перфектни за следобедна дрямка и в звездните нощи. Когато изберете затъмнителна щора ВЕЛУКС, можете да монтирате сенник отвън и така да създадете прохладна атмосфера в стаята